Køb hos Caci.dk


Læg venligst mærke til at der ikke er indgået en bindende købeaftale, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra caci.dk

Har du valgt at få din vare bragt tages der forbehold for forsinket leveringstid på grund af trafikken, i tilfælde af dette krediteres købet IKKE.

 
Billederne er vejledende og produkterne kan variere i form, farve og størrelse.

Skulle du have klager over en vare købt hos caci.dk, skal du henvende dig til den butik, som du har bestilt varen hos. Den leverende butik varetager således behandlingen af klagesager for varer købt igennem caci.dk. Skulle der mod forventning være yderligere grundlag for klage, bedes du kontakte Caci med hvem købet er indgået.

Caci forbeholder sig ret til at afbestille en afgivet ordre såfremt der er tale om en fejl i prissætningen på hvert enkelt produkt.

Betaling

Alle priser er inklusive moms.

Alle betalinger sker enten kontant eller via MobilePay.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde din bestilling helt frem til den angivne deadline for den pågældende vare, ved at annullere ordren fra dit login på www.caci.dk. 

Persondatapolitik

Alle oplysninger du giver til Caci, vil blive behandlet fortroligt. Navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og password, vil ikke blive vidergivet til trediepart.

Når du besøger caci,dk gemmer vi din ip-adresse hos os. Hvis du siger ja til at gemme login og password, gemmes disse i en cookie på din PC.

Desuden har du altid mulighed for at se de oplysninger Caci har registreret om dig, på www.caci.dk. De registrerede oplysninger i forbindelse med bestillinger gemmes i min. 5 år, i det bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i min. 5 år.

Fejl og mangler

Fejl og mangler kan desværre forekomme.
Ved fejllevering eller manglende levering kan kunden for sine manglede produkter få et tilgodebevis svarende til det beløb der er bestilt varer for på www.caci.dk

Erstatningslevering

Der kan i nogle tilfælde ske fejl i produktionen eller være udsolgt af en vare. Hvis det sker vil der ske en automatisk erstatningslevering, således at du i stedet for får leveret tilsvarende produkter indenfor samme varegruppe.

Butikken vil i sådanne tilfælde vælge det produkt der svarer bedst til det bestilte som ikke kan leveres.

Vi håber derfor at du vil have forståelse for det i sådanne tilfælde.

Leverings måde.

Leveringen sker via Post Danmark

Leveringsgebyr.

Du vil altid på Caci.dk kunne se leveringsgebyret.